POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA za nabavku didaktičkog materijala i opreme

Inicijativa za inkluziju VelikiMali realizuje projekat “Borba protiv diskriminacije dece i mladih iz najranjivijih grupa u obrazovnom sistemu” u partnerstvu sa Grupom Most. Projekat finansira Evropska unija u Republici Srbiji u okviru EIDHR programa, uz sufinansiranje Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

Pošto je projektom planirana nabavka didaktičkog matetrijala i opreme za škole koje učestvuju u projektu, pozivamo sva pravna lica registrovana za ovu vrstu delatnosti da nam dostave ponude u odnosu na specifikaciju koja je u prilogu.

Potrebno je da cenu izrazite u dinarima bez PDV-a po komadu, sa PDV-om po komadu, kao i ukupnu cenu za navedenu količinu. Takođe, potrebno je da naznačite rok isporuke. Rok za dostavu ponuda je 25.09.2019. godine O načinima dostavljanja, organizacija IZI VelikiMali i odabrani ponuđač će se naknadno dogovoriti. Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je odnos cena i kvaliteta, uz ispunjavanje svih zahteva navedenih u specifikaciji.

Organizacija IZI VelikiMali će odluku o najboljoj ponudi doneti u roku od pet dana od zatvaranja javnog poziva, a samo odabrani ponuđač će biti obavešten pisanim putem. Ponude možete dostaviti elektronskim putem na email adresu office@velikimali.org Dodatne informacije možete dobiti na email office@velikimali.org ili na broj telefona 062755124, kontakt osoba Miroslav Tanev.

Specifikacija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *