Konkurs za izradu promotivnog materijala

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PONUDA

za izradu i štampanje promotivnog materijala

Inicijativa za inkluziju VelikiMali realizuje projekat “Borba protiv diskriminacije dece i mladih iz najranjivijih grupa u obrazovnom sistemu” u partnerstvu sa Grupom Most. Projekat finansira Evropska unija u Republici Srbiji u okviru EIDHR programa, uz sufinansiranje Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

Projekat traje dve godine i usmeren je na promociju i zaštitu prava dece iz osetljivih grupa u obrazovnom sistemu. Sa fokusom na prepoznavanje samih izvora diskriminacije, projekat predlaže višeslojno rešenje u borbi protiv predrasuda, neosetljivnosti i netolerancije.

Ciljne grupe projekta sa kojima će biti realizovane različite aktivnosti su deca i mladi, roditelji,kao i obrazovni kadar iz 5 osnovnih i srednjih škola. Krajnji korisnici su deca i mladi sa invaliditetom, romska deca i omladina, deca i mladi iz finansijski depriviranih porodica.

Očekivani rezultati se odnose na poboljšanje antidiskriminacionih politika i procedura u obrazovnom sistemu, kao i na osnaživanje ciljnih grupa da identifikuju diskriminaciju i razviju praksu kojom se ona okončava.

Projektom je planirana nabavka i štampanje promotivnog materijala u cilju promocije prava dece iz osetljivih grupa i podizanja vidljivosti efekata projekta.

Pozivamo sva fizička i pravna lica registrovana za ovu vrstu delatnosti da nam dostave ponude za štampanje promotivnog materijala.Više informacija i specifikaciju možete pronaći u Pozivu.

Rok za dostavu ponuda je 13.04.2018. godine

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je odnos cena i kvaliteta, uz ispunjavanje svih zahteva navedenih u specifikaciji. Organizacija IZI VelikiMali će odluku o najboljoj ponudi doneti u roku od pet dana od zatvaranja javnog poziva, a samo odabrani ponuđač će biti obavešten pisanim putem.

Ponude možete dostaviti elektronskim putem na email adresu office@velikimali.org

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *