IZI VelikiMali predstavila projekat „Pružanje usluge lični pratilac“ na regionalnom sastanku Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju

Šesti regionalni sastanak Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju ŠU Zrenjanin održan je 25.10.2017. godine u Pančevu, u OŠ „Isidora Sekulić“. Sastanku je prisustvovalo 28 učesnika/ca (članice MIO, predstavnica Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, predstavnice lokalne samouprave, i predstavnice organizacija civilnog društva).

Naša izvršna direktorka, Marijana Marić, predstavila je projekat „Pružanje usluge lični pratilac“, koji realizujemo uz podršku Grada Pančeva u kontinuitetu od maja 2016 do decembra 2017. godine. U okviru projekta usluga lični pratilac se obezbeđuje za 26-oro dece sa smetnjama u razvoju.

Sastanak je realizovan u okviru projekta „Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz jačanje kompetencija Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju i drugih zaposlenih za inkluzivno obrazovanje“, koji sprovodi Mreža podrške inkluzivnom obrazovanju (MIO) u saradnji sa Grupom MOST, a u partnerstvu sa UNICEF-om, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju.

Više o sastanku možete pronaći na sajtu Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *